ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ

Επειδή σε κάθε γαμήλια δεξίωση το αισθητικό περιβάλλον είναι αυτό που κερδίζει τις εντυπώσεις των προσκεκλημένων και δημιουργεί τις ωραιότερες αναμνήσεις, η αρμονική ομορφιά και η αρχοντιά του ξενοδοχείου «Κούρια» με τις εντυπωσιακές σε παρουσία και γεύση γαστρονομικές προτάσεις του καθώς και την άριστη εξυπηρέτηση είναι σίγουρο ότι θα σφραγίσουν ανεξίτηλα τη γαμήλια δεξίωσή σας.

Τόσο η κλειστή αίθουσα του εστιατορίου δυνατότητας φιλοξενίας 160 ατόμων όσο και ο εξωτερικός υπαίθριος χώρος (360 ατόμων) μπορεί να ικανοποιήσει κάθε στυλ εκδήλωσης. Η διακριτική πολυτέλεια σε συνδυασμό με την καλαισθησία θα χαρακτηρίσουν κάθε στοιχείο που θα μετατρέψει τη δεξίωσή σας σε ξεχωριστό γεγονός: από το μενού και τη μουσική έως τον ανθοστολισμό, τα πυροτεχνήματα, τους ειδικούς φωτισμούς και οτιδήποτε επιπλέον φανταστείτε.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου, ώστε να μάθετε τα γαμήλια πακέτα που διατίθενται και να ρυθμίσετε όλες τις παραμέτρους (ποτό, μενού ή μπουφέ, dj ή ζωντανή μουσική, γαμήλια τούρτα, διανυκτέρευση νεονύμφων ή και συγγενών/φίλων, φύλαξη παιδιών) μίας άψογης διοργάνωσης.